Skip to content

johan van bever

advertentie
In en rond ’t Uilekot aan de groenlaan in Herzele is er vanaf zaterdag 9 april een reeks tentoonstellingen te zien. De binnenruimte wordt van ’t Uilekot wordt ingepalmd door jonge kunstenaars. Kristof De Borle doet iets met een live webcam met beelden uit Zuid-Amerika. Sander Van Raemdonck neemt de verstedelijking als inspiratiebron voor zijn werk. Andere kunstenaars zijn Suleika Van der Jeught, Sarah Hutse met gedichten en Nina De Wolf met textiel.

In de privéhuizen tussen de bibliotheek en ’t Uilekot vindt men werk van grotendeels Mexicaanse artiesten, vermengd met werk van de fotograaf Jo Clauwaert. Daarnaast is er een tentoonstelling natuurfoto’s van João Caetano rond de Cerrado, een savanne-achtig gebied in het centrale westen van Brazilië.

Deze reeks tentoonstellingen gaat open op zaterdag 9 april om 17 uur en blijft te bezichtigen tot 1 mei op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur.

De openingsavond op zaterdag 9 april sluit om 21 uur af met een fuif in ’t Uilekot waar men een demonstratie salsa en Zuid-Amerikaanse dans krijgt van Stanley Everduin en Conny.