Skip to content

johan van bever

advertentie
Op zaterdag 27 augustus om 19.30 uur houdt Natuurpunt Herzele in samenwerking met de vzw Arpia de Nacht van de Vleermuis in en rond de oude steenbakkerij in de Kauwstraat 103 in Sint-Lievens-Esse. Het begint met een presentatie over het leven van de vleermuis. Daarna laat de gids van dienst, Dirk Noël, de deelnemers inleven in het doen en laten van de vleermuis.

Net voor de duisternis valt gaat men met de bat-detector op zoek naar watervleermuis, dwergvleermuis of rosse vleermuis. Ook de laatvlieger en grootoorvleermuis laten zich misschien zien.

Omdat het ook internationaal jaar van het bos is besteedt de gids extra aandacht aan soorten uit een bosrijke omgeving, in dit geval het prachtige Duivenbos.

Deelname is gratis, maar voor een vlot verloop is het wenselijk vooraf in te schrijven via Dirk Noël op 0476/63.22.46 of Chris De Smedt op 0475/85 02 06 of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .