Skip to content

johan van bever

advertentie
WANDELKAART LIVINUS VOORGESTELD
In Sint Lievens Esse is een nieuwe wandelkaart voorgesteld. Die heet ,,In het bloedspoor van Livinus''. De kaart wordt ingewandeld op zondag 24 juni. De wandelkaart is een uitgave van vzw De Streekspiegel uit Erpe Mere en kadert in de Livinusfeesten. Met deze wandelkaart wil De Streekspiegel de twee gemeenten die Livinus vieren, Sint Lievens Houtem en Sint Lievens Esse, en het gebied ertussen toeristisch in de kijker zetten. Het is een gebied dat heel wat te bieden heeft op vlak van natuurschoon en historische bezienswaardigheden.
Op de kaart staat niet alleen een uitgestippelde en beschreven wandeling maar men vindt er ook een samenvatting van de Livinuslegende op terug. De wandeling is 11 kilometer lang met start op het Sint Lievensplein in Sint Lievens Esse. De wandelkaart is verkrijgbaar bij vzw De Streekspiegel, in de infokantoren van de gemeenten Herzele en Sint Lievens Houtem, in Brouwerij Van Den Bossche in Esse en in sommige handelszaken aan 2,5 euro.
De kaart wordt ingewandeld op zondag 24 juni. Halfweg, op de Markt van Herzele, kunnen wandelaars aansluiten of afhaken. De startplaats is het Sint Lievensplein in Esse en inschrijven kan vanaf 14.15 uur. Er wordt gestart om 15 uur en deelnemen is gratis. Er zijn bussen die de deelnemers op het einde van de tocht terugbrengen.
www.destreekspiegel.be