Skip to content

johan van bever

advertentie
Jozef en Gabriella vieren diamanten bruiloft
In Herzele vierden Jozef van Waeyenberghe en Gabriella Hoebeke zaterdag hun diamanten bruiloft. Het koppel huwde in Herzele op 14 juni 1947. Ze kregen in de tuin van de buren een feest aangeboden. Gelukkig werd de tent van de gemeente opgezet want tijdens de plechtigheid begon het te regenen. ,,Tis weer goe weer geweest'' zong de familie even later tijdens de opklaring en het nemen van de foto's in de tuin.

Jozef van Waeyenbergh is goed gekend in de gemeente. Hij is voorzitter van de Oud-Strijdersbond en neemt elke keer deel aan herdenkingsplechtigheden. Hij werd geboren op 7 november 1922 in Herzele. Zijn echtgenote Gabriella Hoebeke werd geboren op 3 december 1925. Ze hebben vijf kinderen, 9 kleinkinderen en tien achterkleinkinderen. Het elfde achterkleinkind is op komst, een kwestie van dagen.

Jozef en Gabriella vieren diamanten bruiloft

Naar aanleiding van het diamanten bruiloft mocht het koppel van het gemeentebestuur een waardebon van 150 euro ontvangen. Jozef zei dat Gabriella nu al weet wat ze daarmee gaat doen. Gabriella zelf liet niet in haar kaarten kijken.

Naast de plechtigheden in het gezelschap van het schepencollege volgde er ook nog een feestelijke verrassing van de buren tijdens het buurtfeest in de namiddag.