Skip to content

johan van bever

advertentie
De Vlaamse Gemeenschap plant vanaf deze week onderhoudswerken aan de N42. Op verschillende plaatsen tussen Wetteren en Geraardsbergen zullen betonvakken vervangen worden. De eerste fase van de werken start op woensdag 13 mei tussen het kruispunt Wettersesteenweg/N42 in Gijzenzele en het kruispunt Geraardsbergsesteenweg/N42 ter hoogte van ’t Parksken in Balegem.

Het verkeer richting Wetteren zal nog kunnen gebruikmaken van de N42, het verkeer richting Zottegem wordt vanaf het kruispunt Meerstraat tot aan ‘t Parksken volledig omgeleid langs de Geraardsbergsesteenweg. Alle zijstraten op de N42 blijven open, het afslaan richting Zottegem wordt verboden. Deze werken zullen ongeveer een drietal weken duren.

Nadien wordt gestart met een tweede fase waarbij betonvakken worden vervangen tussen het kruispunt ‘t Parksken en het kruipunt Leenstraat. In deze fase wordt het verkeer richting Zottegem op de N42 toegestaan. Het verkeer richting Wetteren wordt omgeleid via de Geraardsbergsesteenweg. Deze fase zal ook een drietal weken duren en zal starten na de eerste fase, vermoedelijk tegen begin juni.