Skip to content

johan van bever

advertentie
Judoclub Oosterzele vierde zijn 20-jarig bestaan in de sporthal in Scheldewindeke. De drie stichters Ronny De Grove, Guy De Visscher en Rudy De Corte werden in de bloemen gezet. Er was ook speciale aandacht voor het eerste lid, Jan De Doncker en naturlijk voor de voorzitter en de huidige generatie bestuursleden en trainers. Het waren echter de jongeren die met de meeste aandacht gingen lopen.

Judoclub Oosterzele telt meer dan 20 actieve zwarte gordels van 1ste tot 6de DAN die zich allemaal vrijwillig inzetten voor het welzijn van de club. Judoclub Oosterzele heeft op dit ogenblik meer dan 150 leden waarvan het jongste 3 jaar is en het oudste 63. In de club kan zowel de recreatieve als de competitiegerichte judoka zijn hart ophalen.

Judoclub Oosterzele wil nu rustig verder bouwen aan de club met de huidige bouwstenen en met de hulp van alle leden. De gekende clubwaarden blijven n het vaandel gedragen. Dat zijn vriendschap tussen alle leden, sportiviteit boven alles en respect voor elkaar ongeacht afkomst, kleur, grootte en leeftijd.