Skip to content

johan van bever

advertentie
Acht songschrijvers verblijven de ganse week in een hotel in de buurt van Zottegem voor ,,Song City''. Ze zijn al volop bezig met het schrijven van songs. Bart Herman hoopt stilletjes dat hij een song kan schrijven die dank zij een internationale artiest een wereldhit wordt.

Bart Herman heeft al een song op het oog waaraan hij met twee andere Song City-gasten meeschreef. Mogelijk zal hij die later zelf opnemen. Het is ook mogelijk dat een andere artiest interesse toont. Volgens Bart Herman blijkt uit de eerste dagen waarin de acht componisten samen zijn dat het klikt tussen hen. Dat kan alleen maar goede songs opleveren.

Kit Hain had vooraf op internet informatie opgezocht over de artiesten waarmee ze deze week samenwerkt en -leeft. Eerder was haar gevraagd om een song te schrijven voor Stan Van Samang en nu zit die toevallig samen met haar in Song City. Kit Hain zelf heeft geen verwachtingen van deze Song City. Ze ziet naar eigen zeggen wel wat er gebeurt. Ze heeft wel al enkele ,,starts'' die voor een song kunnen dienen. Daaraan wordt nu verdergewerkt.