Skip to content

johan van bever

advertentie
Tussen de optredens door kon men zich zelfs laten ,,masseren''
In Zottegem is vrijdgavond Rock Zottegem begonnen met een uitverkochte dag. De topacts waren vrijdagavond Clouseau, Daan en Madness. Tussen de optredens door kon men zich zelfs laten ,,masseren''.

Het massage-team was eigenlijk een promoploeg van Coca Cola. Ze hadden zich aan de ingang van de festivalweide opgesteld met een Amerikaanse ziekenwagen. Enkele oogverblindende verpleegsters boden Refreshment Treatments aan. Dat bestond uit ondermeer massage en stylings. Mannen hun lief niet bij hadden konden er zich laten ,,relaxen en amuseren''. Het was wel wat fris om met bloot bovenlijf op de brancard te gaan liggen. Het bleef droog en daarmee waren de verpleegsters heel tevreden.

Op zaterdag staan ondermeer Gorki, Admiral Freebee en The Sisters of Mercy gepland. Opnieuw wordt 10.000 man verwacht wat betekent dat Rock Zottegem alweer uitverkocht is. De combitickets waren een week geleden al helemaal uitgeput.

De organisatoren hadden zoveel mogelijk de weide gespaard bij het opzetten van de tenten en het podium. Alles werd manueel verplaatst zonder gebruik van vrachtwagens. Op die manier bleef de weide er behoorlijk goed bijliggen na de regenperiode van de afgelopen weken. Ook nieuw was het graffiti-kunstwerk dat aan de ingang van het terrein stond. Hiermee wil men plaatselijke kunstenaars tijdens het muziekfestival in de kijker zetten.