Skip to content

johan van bever

advertentie

Het bestuur van KSV Zottegem is klaar met zijn huiswerk voor volgend seizoen. Bram Van Der Stuyft (Lebeke-Aalst) tekende een contract, alsook Abdelaziz Nouhass, die overkomt van KSV Oudenaarde. Met al zijn ervaring kan Nouhass (30) als diepe spits van goudwaarde zijn voor de geel-blauwe voorlinie. 

Abdelaziz Nouhass speelde met SV Roeselare in de hoogste klasse, waarna hij vorig seizoen in Oudenaarde belandde. De Belg met Marokkaanse roots kiest er nu dus voor om de overstap naar de Egmontstad te maken. Het feit dat zijn vriendin in het Zottegemse woont, zal de keuze van onze nieuwe spits zeker niet vermoeilijkt hebben.
Voor Bram Van Der Stuyft voelt het als thuiskomen. De Zottegemnaar speelde in derde nationale nog in geel-blauwe uitrusting, waarna hij de kleuren van Deinze zou gaan verdedigen. De laatste drie jaar speelde hij in Lebeke-Aalst, waar hij met Bart De Durpel & co. na een dramatisch jaar de degradatie niet kon ontlopen. 
Bram Van Der Stuyft was destijds vaste rechtsachter bij SV; in Lebeke-Aalst speelde hij als kapitein in het hart van de verdediging. Met deze twee afgeronde transfers is de kern voor het seizoen 2007-2008 volledig gevormd.
DOEL: De Cabooter en Louvet (FCV Dender)
VERDEDIGING  Knipping, Ryngaert, Spitaels, Heereman, B. Moreels, Matthys (KSK Ronse) en Van Der Stuyft (Lebeke-Aalst)
MIDDENVELD Sandra, Varache, Bradt (Zulte-Waregem), De Coene, Rossel, Haeck, Wattez, Van Caenegem en W. Moreels
AANVAL Lapage, Deweer (VG Oostende), Uyttenhove (Zulte-Waregem) en Nouhass (KSV Oudenaarde).