Skip to content

johan van bever

advertentie

KSV Sottegem is nieuw seizoen begonnen
KSV Sottegem is donderdagavond begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen, dit jaar in derde nationale. De troepen werden een eerste keer samengeroepen voor de training.

Na de vrijdagavondtraining, op 20 juli, worden de spelers voorgesteld aan alle supporters die hiermee uitgenodigd zijn. Komend weekend wordt een stage afgewerkt in Oostduinkerke met een oefenpartij tegen vermoedelijk Waarschoot. Op zondag 29 juli om 16 uur volgt dan op eigen terrein een eerste test met de bekerwedstrijd tegen Olsa Brakel.  Het zou spijtig zijn als Zottegem niet doorgaat naar de volgende ronde zegt voorzitter Marleen De Clercq.

Intussen werd SV Sottegem uitgenodigd op het schepencollege van Zottegem om de noodzakelijke aanpassings- en renovatiewerken aan het stadion te bespreken. Er is een prioriteitenlijst opgesteld en uit die lijst worden nu de meest dringende zaken aangeduid om op korte termijn uit te voeren. De plaatsing van borstweringen op de staanplaatsen links en rechts van de zittribune zijn het meest dringend. Hiermee is het stadsbestuur al bezig maar de borstweringen zijn naar verluidt moeilijk te vinden.