Skip to content

johan van bever

advertentie
Zottegem Atletiek heeft een nieuwe trainer in zijn rangen. Davy Van Tricht zal vanaf 2 september kamptrainingen geven op dinsdag en donderdag telkens van 17.45 tot 19.15 uur.

Van Tricht is een 25-jarige Brusselaar die via een tussenstop in Gent is uitgeweken naar Balegem. Op zijn zevende begon hij in Vorst met atletiek. Na heel wat zoeken en veranderingen van discipline legde hij zich toe op de Horden. Zowel op de horden als in de meerkamp boekte hij enkele succesjes.

3 jaar geleden studeerde hij af als licentiaat lichamelijke opvoeding, specialisatie sporttraining. Dat betekent dat van Tricht het diploma trainer A sprint-horden aan de Vlaamse trainer school behaalde. 2 jaar geleden begon hij als atleet bij Zottegem Atletiek. Nu vindt hij het tijd geworden om als trainer aan de slag te gaan en kamp- en sprinttrainingen te geven.

Zijn doelstelling is om met een groep atleten die geïnteresseerd is in kampnummers en zuivere sprint iets op te bouwen binnen de club. Dat kan zowel recreatief als prestatiegericht. Van Tricht schrikt er niet voor terug om met ambitieuze atleten naar het Belgisch kampioenschap toe te leven.