Skip to content

johan van bever

advertentie
In de vierde klasse van de voetbalcompetitie heeft SV Zottegem met 2-3 gewonnen bij Diksmuide. Hiermee is vermoedelijk de heropstanding in gang gezet, met trainer Karel Fraeye die vorige week ontslag nam. Hij keerde terug en is gedrevener dan ooit, zo gedreven dat hij tijdens de wedstrijd door de scheidsrechter naar de tribune werd verwezen.

Diksmuide was nochtans op voorsprong gekomen maar net voor rust maakte Zottegem gelijk. De tweede helft was nog maar pas bezig toen Zottegem op voorsprong klom. Later werd een meer geruststellende 1-3 gescoord. Dat was nodig want Diksmuide sloopt op 7 minuten van het einde met een strafschop dichterbij. De ontlading na het laatste fluitsignaal was enorm.

Intussen wordt ook geprobeerd om de club financieel op het juiste spoor te brengen. Dank zij enkele ingrepen moet het mogelijk zijn dat iedereen volgende maand zijn vergoedingen uitbetaald krijgt. Aan het resterende tekort wordt gewerkt. 

De club zal woensdagavond een infovergadering organiseren in het jeugdchalet van SV Zottegem in Erwetegem. Die is bestemd voor de supporters om de stand van zaken te verduidelijken. Op 1 januari zal de vernieuwde raad van bestuur in functie treden.